logotype
INFO

Procena Fizičke Forme

Sam proces vašeg zadovoljstva koji proizilazi efikasnim treningom predstavlja sklop više nauka u jednom. Oni koji na trening gledaju površno verovatno su platitli danak tome i godinama ili decenijama stoje u jednom mestu, bez ikakvog napretka i sa minimalno jednom povredom.⁣

Pre bilo kakvog pristupa treningu, da bi trenažni proces bio bezbedan i efikasan, neophodno je da svako, ko želi da radi na sebi po pitanju zdravlja i fizičkog izgleda, konsultuje specijalistu za razvoj fizičke forme. ⁣⁣

Ovakvim pristupom smanjujemo mogućnost narušavanja zdravlja ili eventualne povrede a u isto vreme optimalnim treningom povećavamo efikasnost procesa.⁣⁣ ⁣⁣ Jer ništa ne prepuštamo slučaju!

TESTIRANJA

Kako funkcioniše procena fiżičke forme?

KONSULTACIJE

Konsultacije predstavljaju prvi i obavezni korak u našoj saradnji. One služe da bi se malo bolje upoznali i da kroz razgovor saznam kako i na koji način mogu da vam pomognem, jer je sve usmereno ka ostvarivanju vašeg cilja. Zato je neophodno da odgovorite na postavljena pitanja.

TESTIRANJE

Nakon konsultacija sledi popunjavanje upitnika o vašim opštim informacijama i životnim navikama. Na osnovu obavljenog testiranja dobićete rezultate vaše opšte fizičke forme povezane sa zdravljem i smernice koje će vam koristiti u realizaciji vašeg treninga.

ŠTA TESTIRAM?

 • Procena opšteg zdravlja
 • Procena telesne strukture
 • Mišićna snaga (izometrijska i dinamička)
 • Mišićna sila
 • Mišićna izdržljivost
 • Mobilnosti
 • Fleksibilnosti
 • Koordinacija
 • Kardiorespiratorna forma
 • Postura tela

ZAŠTO TESTIRAM?

Da bismo dobili smernice i primenljive savete za vas, neophodno je da kroz razne obavljene testove imam u uvid u kom se fizičkom i zdravstvenom stanju nalazite . Način testiranja zavisi pre svega od cilja s kojim ste dosli na testiranje. 

ŠTA RADIM SA DOBIJENIM REZULTATIMA?

Pre svega, rezultate vam predstavljam na način na koji to možete da razumete (prostim jezikom). Ako je vaš cilj da smanjite % masti i da oblikujete telo, a imate problem sa mobilnošću i snagom, pre snage bi trebalo da poradite na pokretljivosti tela.

CENA TESTIRANJA

Cena testiranja je veoma pristupačna i  iznosi samo 15€.

Da bi ste zakazao testiranje  kontaktirajte me na sledeci nacin.

POSALJI PORUKU

  KONTAKT

  Takodje me mozete me kontaktirati na neki od sledećih načina:

  +381/637572524

  +381/637572524

  djordje.raw@gmail.com

  USLUGE

  Saznajte Više O Ostalim Uslugama

  smartmockups_kj5z76gc

  ONLINE
  TRENINZI

  Veżbajte bilo gde, bilo kad, uz pristupačnu cenu i profesionalnog trenera.
  Żelim da radim sa ozbiljnom ljudima, koji su żeljni rezultata, da li si jedan od njih?
  Untitled design (27)

  PERSONALNI
  TRENINZI

  Ako żeliš da radiš na sebi, a ne znaš kako, ili nisi siguran da je to pravi način za odgovarajući cilj koji si postavio sebi, tu sam da ti pomognem da na najbezbedniji način ostvariš svoje ciljeve.
  Untitled design (37)

  RAW
  PRIRUCNICI

  Više od 15 godina iskustva u fitnesu iskoristio sam da napravim najkompletnije priručnike na ovim prostorima koji će vam pomoći da kroz samostalno treniranje ostvarite ciljeve.