GLUT SA WOW
EFEKTOM

Sadrżaj Knjige:

POGLEDAJ, PROČITAJ, NAUČI, PRIMENI!

Kada sam počeo sa pisanjem knjige
“Glut sa Wow Efektom”
želeo sam da u njoj bude nešto što nije viđeno na našim prostorima, sa željom i jasnim ciljem da postavim standard! Standard se postiže delima a ne rečima u mom poslu, zato sam morao da zasučem rukave i da višemesečni rad pretvorim u nešto na šta sam lično veoma ponosan.

Šta možete naći u ovoj knjizi?

ŠTA KLIJENTI MISLE O KNJIZI?

Mnoge devojke, kako na mojim ličnim treninzima tako i tokom online saradnju su pre samog objavljivanje knjige testirale ono što se nalazi u njoj. Njihove povratne informacije su mi izuzetno značile pri kreiranju samog programa treninga ali i kod teorijskog i praktičnog dela edukacije. Iz tog razloga kupovinom ove knjige dobijate sve potrebne informacije za izgradnju Gluta sa Wow Efektom!

danica marković

Influenser
5/5

Priručnik je vrhunski, svaka cast. Neverovatno je kako je sve obuhvaćeno obimno ali izuzetno kvalitetno. Bas dosta materijala ima na koji se treba vraćati i nakon 3 bloka. Pročitala sam priručnik par puta i svaki put naučim nešto novo. Sve pohvale na uloženom trudu i radu, zelim ti sreću u daljem radu samo nastavi da kidaš.

5/5

Sve potrebne informacije za kvalitetan trening gluta na jednom mestu. Neverovatno olakšava trening kad imaš jasan plan i još važnije kako da dodješ do cilja. Uštedeće vam dosta vremena i nakon ovog programa ćete imati dovoljno znanja da nastavite samostalno da trenirate.

stefana stevović

Student Medicine i Personalni Trener

KRISTINA VUJACKOV

Pre School Teacher
5/5

Kad si posvecen i kad volis svoj posao to ovako izgleda. Veliko BRAVO za ulozen trud i rad. Prirucnik je bez greske, zanimljiv, koristan i inspirativan. Izuzetno temeljan sa dobrim savetima i odlicno objasnjenim vezbama. Praktican i prilagodjen svima, motivise za svaki naredni trening uz to i edukativno bogat. Hvala na znanju koje delis sa nama, samo nastavi tako. Puno uspeha zelim u daljem radu.

5/5

Pre čitanja samog priručnika znala sam da će Đole odraditi sjajan posao i uložiti sav trud i znanje u pisanju istog. Nakon čitanja, i primene plana programa shvatila sam da sam bila u pravu. Đole je pre svega divna osoba, sjajan trener koji je posvećen maksimalno svom poslu i budite sigurni da je on osoba kojoj možete verovati. Volela bih da sam pročitala ovakav priručnik kada sam prvi put krenula u teretanu, jer bi mi mnoge stvari bile jasnije, koje su od velikog znacaja za jednog pocetnika. Priručnik obuhvata bukvalno sve što je neophodno za izgradnju mišića gluteusa, brdo korisnih saveta i edukativnog sadržaja. Moja iskrena preporuka!

TINA MRKIĆ

Student Fakulteta Sporta

SAŠKA MILOŠEVIĆ

Učenica Srednje Skole
5/5

Mislim da je ovo jedan od najboljih prirucnika, u njemu su najbolje metode i tehnike treninga za razvoj i gradjenje gluteusa, moze da se nauci mnogo toga iz njega... Verujem u principe, metode i tehnike ovog prirucnika jer je pomogao mnogim devojkama da postignu ciljeve snage i telesne gradje.

5/5

Prirucnik je odlican, preporucila bih ga i pocetnicama ali devojkama koje duze treniraju. Nakon sto sam procitala prirucnik vise nisam imala nikakvu nedoumicu u vezi sa ishranom i treningom, tako da ce i ostale devojke moci efikasno da ostvare zeljene rezultate. Svaka cast na ulozenom trudu, i zelim ti puno uspeha u daljem radu!

ANA MITIĆ

Student Pravnog Fakulteta

ISIDORA DEJANOVIĆ

Grafički Dizajner
5/5

Pre svega, kada znas da se osoba poput Djordja toliko posveti necemu, kada danonocno radi na projektu, kada vodi racuna o svakom detalju - to mora da bude odlicno! 😎💪 Iako treniram duze vreme, nikada sama nisam imala konkretniji plan treninga, nego sam uglavnom radila kako mi sta padne na pamet, a onda sam krenula sa programom "Glut sa wow efektom" i bukvalno progledala! 😄 Da se ne lazemo, treninzi nisu nimalo laki, ubitacni su ali zato rade posao i vise nego sto sam mogla da pretpostavim. Koncipirano je tako da je prvi trening u nedelji najtezi, zatim idu druga dva koja su jednostavnija, ali daleko su od LAKOG. Uz Djordjevu knjigu sam naucila koja vezba pogadja koji misic i najvaznije - kako da ispravno izvodim vezbe, koliko serija, ponavljaja, .. Objasnjeno je sve do detalja, toliko da ne moze da vam bude nejasno! 😄 Uz odlicno objasnjenje, dobijate i video materijal gde je snimljena i pojasnjena svaka vezba zasebno, odnosno izvodjenje iste. "Glut sa wow efektom" je knjiga za koju smatram da svaka osoba koja se bavi fitnesom, bilo rekreativno ili profesionalno, treba da poseduje, jer, jeste, fokus je na toj WOW zadnjici koju svaka zena zeli da napravi ( a i poneki muskarac 🤫), ali je pre svega STRUCNA. Kad budete samo prelistali, shvaticete koliko ustvari ne znate i koliko toga novog mozete da saznate citajuci je. Pravljenje gluta je ipak malo vise od milijardu cucnjeva i rastezanja trakica do iznemoglosti, za to vam treba kvalitetno osmisljen plan, a sa knjigom "Glut sa wow efektom" cete dobiti i vise od toga. Prezadovoljna sam i preporucila bih zaista svakome ko zeli da malo ozbiljnije pristupi treningu a uz to i da, naravno, oblikuje svoju zadnjicu. 🍑😎

CAO! JA SAM ĐORĐE NIKOLIĆ, SPECIJALISTA ZA RAZVOJ ZNAGE I FIZIČKE FORME!

Bez obzira da li ste samostalni vežbač, trenutno radite sa drugim trenerom ili ste možda trener koji želi da proširi svoje znanje, Ovim dvanaestonedeljnim programom treninga ne samo da ćete oblikovati vašu zadnjicu, već ćete steći osnovno znanje iz anatomije, biomehanike i nauke koja se bavi treningom.

OVA KNJIGA ĆE TI POMOĆI DA:

GARANCIJA ZA POVRAĆAJ NOVCA 30 DANA!

Ako ne budete potpuno zadovoljni knjigom u roku od 30 dana, vraćam vam sav novac.
Bez pitanja!

KAKO FUNKCIONIŠE KUPOVINA E-BOOK-A?

01.

KORAK

Popuniti deo sa vasim informacijama koji se nalazi ispod.

02.

KORAK

Ukoliko imate kupon kod iskoristite ga da ostvarite popust na kupovinu.

03.

KORAK

Ukoliko novac uplaćujete uplatnicom, na vasu e-mail adresu ćete dobiti tačne instrukcije za realizaciju plaćanja.

04.

KORAK

Ukoliko novac uplačujete PayPal-om, postupak je jednostavniji, i zbog toga u sto kračem vremenskom periodu dobićete knjigu na vašoj e-mail adresi.

NAJČEŠĆA PITANJA O KNJIZI "GLUT SA WOW EFEKTOM"

”Glute sa Wow Efektom” je po mišljenju mnogih najkompletniji e-book o treningu gluta na našim prostorima. Ovaj e-book je dizajniran za početne, srednje i napredne vežbače koji žele da svoj treninga gluta podignu na viši nivo, kao i za trenere koji žele da nadograde svoje znanje.

OVAJ PRIRUČNIK JE VIŠE OD SAMOG PROGRAMA!

Edukacija na preko 120 strana kao specifične smernice za izvođenje vežbe kroz mini radionice, periode odmora, napredovanje, setove, ponavljanja i još mnogo toga. Program dolazi sa evidencijom za praćenje vašeg napretka, odeljkom sa najčešćim pitanjima, gde kroz nekih 15-ak odgovora na najčešća pitanja dobijate još detaljnije informacije koje će Vam pomoći na putu do vašeg cilja.

6h video materijala vam dovoljno govori o tome kolika je pažnja posvećena ovom e-book-u.

Ako posvetite dovoljno pažnje onome što se nalazi u knjizi verujem da ćete biti oduševljeni.

I za to postoji opcija, dopunske vežbe! Zamenićemo vežbu drugom vežbom ako niste u mogućnosti da je izvodite iz određenog razloga, što znači da nećete morati da nagađate. U slučaju da i dalje nešto nije jasno, imaćete na raspolaganju korisničku podršku putem e-mail, gde ću se potruditi da Vam pomognem oko bilo kakvog pitanja ili nedoumica.

DA!DOBRO STE PROČITALI!
Toliko imam poverenja u ovaj e-book kome sam posvetio gotovo godinu dana rada,zajedno sa timom ljudi koji su mi pomogli za sve ono što ćete naći u knjizi. Spreman da Vam dam garanciju na to da ako ispoštujete ono što je napisano, i nemate rezultate, vratiću vam novac.

SAZNAJTE VIŠE O KNJIZI "GLUT SA WOW EFEKTOM"