logotype
moja biografija

Nekoliko reči o meni

Zvanje ‘Master profesor sporta’ stekao sam na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja na univerzitetu u Nišu. U toku studiranja, 2016-te godine proglašen sam za sportistu godine na istom fakultetu, što mi je jedna od najdražih nagrada. Nakon toga, oktobra 2020. upisao sam doktorske studije na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, u želji da se i dalje usavršavam u trenerskom smeru.

Ne želim da mislim da li postajem bolji, želim da znam to!

Đorđe NIKOLIC M.Sc.

SPECIJALISTA ZA RAZVOJ SNAGE I FIZIČKE FORME
o meni

Saznajte više o mom načinu zivota

TRENERSKI POSAO

śkolovanje

Takmičenja

promocija sporta

TRENERSKI POSAO

Ljubav prema fizičkoj aktivnosti, treningu i nauci usmerili su me na personalizovani rad sa klijentima kroz obrazovanje i iskustvo. Trenerskim radom sam počeo da se bavim na samom početku studija i mogu reći da me je to odredilo za čitav život, obzirom da sam imao tu sreću da krenem da radim nešto što me godinama unazad ispunjava.

Iza sebe imam 20 godina u sportu i 6 godina iskustva u uspešnom radu sa više stotina ljudi, kako na teritoriji Niša tako i van njega.

Rad sa klijentima u teretani Perfect Line u Nišu

EDUKACIJA

Zvanje ‘Master profesor sporta’ stekao sam na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja na univerzitetu u Nišu. U toku studiranja, 2016-te godine proglašen sam za sportistu godine na istom fakultetu, što mi je jedna od najdražih nagrada. Nakon toga, oktobra 2020 upisao sam doktorske studije na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, u želji da se i dalje usavršavam u trenerskom smeru.

Dodela povelje za ostvarene sportske rezultate od strane dekana Dr. Milovana Bratića.

TAKMIČENJA

Powerliftinogm sam počeo da se bavim 2012 godine, u kome sam imao poprilično uspešnu karijeru. Neki od najboljih rezultata u powerliftingu:

– 2x prvak države
– 1x prvak balkana
– 1x svetski prvak
– 1x balkanki rekorder

U šest navrata sam obarao državni rekord u disciplini “benč press”.

Uporedo kao dizač tegova, počeo sam da se takmičim i u bodybuilding-u i od rezultata sam ostvario 2, 3 i 4 mesto na tri takmičenja. Međutim, to je bilo čisto iz radoznalosti, obzirom da sam tada uvideo da me taj sport ne ispunjava.

Obaravnje Balkanskog rekorda na svetskom prvenstvu 2016. godine u kategoriji do 80KG. 

PROMOCIJA SPORTA

Usled povrede sam se povukao kao takmičar i započeo karijeru kao trener drugim takmičarima i rekreativcima.

U poslednje tri godine se bavim promovisanjem sporta kroz organizaciju studentskih takmičenja u izazovu snage i izdržljivosti, koji su pod pokroviteljstvom univerziteta u Nišu.

Na takmičenjima sam učetvovao od samog njihovog nastanka i godinama unazad sam bio jedan od najboljih takmičara, sa preko 15 osvojenih medalja.

Izazov snage i izdrzljivosti odrzano 2019. godine

200
+

GODINA
U SPORTU

60
+‎‎

GODINA TRENERSKOG
ISKUSTVA

5000
+

ZADOVOLJNIH
KLIJENATA

NAJVIŠE ZNANJA POSEDUJEM U
OBLASTI

Redukcija masnih naslaga
0%
Povećanje misiĆne mase
0%
Povećanje snage
0%
korekcija tehnike izvodjenja veżbi
0%